HTML

Édes Teher avagy csak egy nap szabit kérek

Kedves Olvasó! Úgy döntöttem, belevágok blogomba, ahol néhány olyan történetet osztok meg veletek, amik automatikus velejárói a gyerekvállalásnak. Kíváncsi vagyok, ti,mint anyák, ti,mint nők hogyan élitek meg ugyanezt :) Remélem, a sorokat olvasva megszépülnek, viccessé válnak az adott pillanatban falkaparó szituációk mindannyiunk számára :) Jó olvasást és szép napot! Viki

Friss topikok

Címkék

9 hónaposan (1) álmodozni (1) aludni (1) alvásproblémák (1) angyalok (1) anya (1) apa (1) apa depi (1) arcmimika (1) autóval (1) baba (1) babakocsi (3) babszem (1) bika (1) biztonsági öv (1) body (1) bogyó és babóca (1) buli (1) chuggington (1) cicizik (1) csiga (1) csizma (1) depresszió (1) drogéria (1) duna part (1) ébred (1) édes (1) ego (3) éjjel (1) életfeladat (1) elsőszülött (1) esik (1) espresso (1) farkas (1) félelem (1) férfi ego (1) fogmosás (1) front (1) gáz (1) grimaszok (1) gyerekek (1) gyerekvállalás (1) hányás (1) hideg (1) hideg vízzel (1) hinta (1) hiszti (2) (1) holt pont (1) hordozókendő (1) hordozókendővel (1) itthon (1) izzadni (1) izzadok (1) játszótér (1) kabát (1) kád (1) kávézó (1) kényelmes (1) kisfiam (1) kisfiú (1) kommunikáció (1) koncentrálni (1) konklúzió (1) latte machiato (1) (1) lúdtoll (1) lustálkodni (1) másodszülött (1) megoldás (1) megszületett (1) megvilágosulás (1) módszer (1) nadrág (1) nappal aludni (1) napszemüveg (1) népvándorlás (1) nervenpflege (1) nőgyógyász (1) olló (1) öltözködés (1) önállóan elaludni (1) ötletek (1) pasik (1) rácsos ágy (1) reggel (2) rossz anya (1) sapka (1) skandálás (1) strucc politika (1) szabi (1) széchényi fürdő (1) szélvihar (1) szerelmes (1) szőr (1) szülés után (1) szülő (1) telihold (1) thomas (1) thomasos ágy (1) tv (1) uh (1) útitárs (1) vb (1) veszekedés (1) visszaforgatnám az időt (1) víz (1) zsarolás (1) a hó (1) Címkefelhő

Egyszer talán visszakapjuk...

2011.08.23. 15:59 3 pasi és egy nő

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádok aludni; és főleg éjjel, és persze ébredések nélkül, egészen reggel 8- ig, 9- ig, esetenként 10-ig.

Na most amióta gyerekeim vannak, pontosan 2009. július 06- a óta, még egyszer sem jutott idő ilyen "haszontalan" elfoglaltságra :)  Minek aludni, ki az ágyból: "Eme, gyere már" ismételgeti a nagyobbik Kincsem, és közben kacagva ugra-bugrál a fejemen. Lehet ennél kedvesebb ébresztőórám?!

Ilyenkor kell azt a csúnya EGO- t legyőzni, és lelkesen kikászálódni az ágyból, hogy megetesd, megitasd a kis porontyokat, gyors öltözés, fogmosás, és irány a játszótér és egyéb.

Arról ne is beszéljünk, hogy nekem kb. 5 percet adnak, hogy összerántsam magam,ami nem mindig sikerül utcakompatibilisnek; ilyenkor magamhoz veszem jól bevált barátomat, az egész arcomat eltakaró napszemüvegem,és már mehetünk is.

Nap közben jön a holt pont, végre alszik mindkét pasi, gondolok egyet, alszom 1 órácskát. Épp elmélyülne a légzésem, amikor is tuti, hogy Pindi akkor kezd el brekegni, hogy itt az ideje a következő szopinak. Így ez megint csak a "bili effektus"

Aztán jön az éjszakai népvándorlás, aminek az eredménye reggelre 3 pasi és egy nő a francia ágyban. Bizarr, mi?!  :)))

Hogy mi hajt előre nap mint nap? Hm, nagyon egyszerű a válasz: imádom Őket, el nem tudom képzelni az életem nélkülük; és ami még lényeges, hogy egyszer úgyis visszakapom ezt a kiesett időszakot, és újra nagyokat alhatok, kisimulnak a ráncaim, és újra letagadhatok majd néhány évet :)))

Ugye?!

 

 

 

2 komment

Címkék: ego reggel éjjel játszótér napszemüveg öltözködés fogmosás népvándorlás holt pont

A bejegyzés trackback címe:

https://edesteher.blog.hu/api/trackback/id/tr573173817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b79andi 2011.08.24. 14:44:00

Két dolog jutott eszembe:
a három csaj és két pasi bizarabb???
a másik
a remény hal meg utoljára ... hidd azt hogy te még ezt visszakapod. :)))

handy1 2011.08.25. 01:18:31

Nálunk most egy pasi, egy nő, ez ok is lenne, de a nő nem én vagyok, hanem Bebe, aki Apával alszik, ahogy közölte...engem felébresztett, kitúrt, nem tudok aludni...De ők legalább jót alszanak. Pedig már egy ideje nem ébredt fel éjszakánként, de most megint új korszak van, úgy látszik. Ja, és ki tud jönni az új ágyból, ugye.
Persze mióta átaludta az éjszakát, a másik pocok piszkál belülről, hogy ne aludjak. :-) És lesz ez még rosszabb is... És milyen jó ez! :-)
süti beállítások módosítása