HTML

Édes Teher avagy csak egy nap szabit kérek

Kedves Olvasó! Úgy döntöttem, belevágok blogomba, ahol néhány olyan történetet osztok meg veletek, amik automatikus velejárói a gyerekvállalásnak. Kíváncsi vagyok, ti,mint anyák, ti,mint nők hogyan élitek meg ugyanezt :) Remélem, a sorokat olvasva megszépülnek, viccessé válnak az adott pillanatban falkaparó szituációk mindannyiunk számára :) Jó olvasást és szép napot! Viki

Friss topikok

Címkék

9 hónaposan (1) álmodozni (1) aludni (1) alvásproblémák (1) angyalok (1) anya (1) apa (1) apa depi (1) arcmimika (1) autóval (1) baba (1) babakocsi (3) babszem (1) bika (1) biztonsági öv (1) body (1) bogyó és babóca (1) buli (1) chuggington (1) cicizik (1) csiga (1) csizma (1) depresszió (1) drogéria (1) duna part (1) ébred (1) édes (1) ego (3) éjjel (1) életfeladat (1) elsőszülött (1) esik (1) espresso (1) farkas (1) félelem (1) férfi ego (1) fogmosás (1) front (1) gáz (1) grimaszok (1) gyerekek (1) gyerekvállalás (1) hányás (1) hideg (1) hideg vízzel (1) hinta (1) hiszti (2) (1) holt pont (1) hordozókendő (1) hordozókendővel (1) itthon (1) izzadni (1) izzadok (1) játszótér (1) kabát (1) kád (1) kávézó (1) kényelmes (1) kisfiam (1) kisfiú (1) kommunikáció (1) koncentrálni (1) konklúzió (1) latte machiato (1) (1) lúdtoll (1) lustálkodni (1) másodszülött (1) megoldás (1) megszületett (1) megvilágosulás (1) módszer (1) nadrág (1) nappal aludni (1) napszemüveg (1) népvándorlás (1) nervenpflege (1) nőgyógyász (1) olló (1) öltözködés (1) önállóan elaludni (1) ötletek (1) pasik (1) rácsos ágy (1) reggel (2) rossz anya (1) sapka (1) skandálás (1) strucc politika (1) szabi (1) széchényi fürdő (1) szélvihar (1) szerelmes (1) szőr (1) szülés után (1) szülő (1) telihold (1) thomas (1) thomasos ágy (1) tv (1) uh (1) útitárs (1) vb (1) veszekedés (1) visszaforgatnám az időt (1) víz (1) zsarolás (1) a hó (1) Címkefelhő

Intim kettesben két részben

2011.08.29. 15:24 3 pasi és egy nő

1. rész

Megszületett a várva- várt gyönyörűség, akiről mindig is álmodtatok, akire mindig is vártatok. Most már nem ketten, hanem hárman, négyen, öten, szóval lényeg, hogy többen vagytok; mindig, szinte 0-24 órában! Az első hetek nyugodalmasak általában- eszik, alszik, eszik, alszik- megnyugodva konstatáljátok, hogy ahhh, ugyan már, nem lesz itt semmi baj, minden flottul megy majd.

Alig várjátok, hogy az a bizonyos 6 hét elteljen, és a nőgyógyász amment mondjon a tudjátok, mire;)

Akkor még nem tudjátok, hogy ez nem így működik; vagyis ahogy a napok, hetek telnek, te azért kezdesz kapizsgálni valamit, de apa,ő csak lelkesen vágja vissza a centit (már csak 5 nap, már csak 4nap, stb.)

Megvolt a vizsgálat, a doki mindent rendben talált, alig várjátok az estét. Azért kicsit izgi; fájni fog, élvezni fogom, ugyanolyan lesz, mint előtte vagy még jobb? Ilyen és ilyesmi kérdések sokasága sorakozik fel a fejedben. Apának persze csak egyetlen egy "végre, sok hét várakozás után újra együtt, kicsit kettesben, intim kettesben" Ők nem fecsérlik holmi kérdésekre a fejüket, a lényegre törekednek.

És akkor eljön a nagy pillanat, és rájössz, hogy lelkileg még nem készültél fel erre, aztán kiderül, hogy testileg sem, és aztán kiderül, hogy oda sem tudsz figyelni, át sem tudod adni magad az érzésnek, mert minden pillanatban azt füleled, mikor kel fel a pindúrod. Anya lettél! Üdv közöttünk!

Kár elsietni, beszéljetek róla, és szépen fokozatosan, amikor már tényleg felkészültél rá, na akkor belevághattok a lecsóba.

Őszintén? Szerintem ez akkor lesz, amikor igazán ki tudjuk majd aludni magunkat, a gyerekek minden nap végigalusszák az éjszakát vagy átmennek a nagyiékhoz 4 napra :)

 

2.rész

Azt hiszem, ezt elég rövidre fogom...

Végre gyűjtöttetek egy kis erőt, kívánjátok is egymás közelségét, szóval benne lennétek mindketten a buliban, és benne is vagytok, amikor is felkel az egyik. Hm, na jó, még az a szerencse, hogy az elején tartotok, elszaladsz, megeteted a kisbabád, rohansz vissza, folyt.köv. 5 perc múlva újra felkel a kisbabád. Sebaj, van még idő, gondolod magadban. Berohansz hozzá, elaltatod, és sietsz vissza életed párjához.Megint eltelik pár perc, és akkor felkel első szülött kisbabád. Még azért bizakodva, de már kissé kedveszegetten beballagsz a szobájába, bebújsz mellé, hogy visszaaltasd,és akkor nézzük, hogy mik a lehetséges végkifejletek:

1- legalább fél óra, míg visszaalszik, és mire bemész Apához, már ő is rég az igazak álmát alussza

2- hajnalban, amikor is a legkisebb éhesen felsír, rájössz, hogy bealudtál elsőszülött kisbabád mellett. Apa meg gondolom, beletörődve sorsába, lassan mély álomba szenderült a kanapén

Üdv a szülők klubjában!

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: anya buli nőgyógyász megszületett

A bejegyzés trackback címe:

https://edesteher.blog.hu/api/trackback/id/tr683188257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása